IniciNoticiesPolíticaEL PLE DE L’AJUNTAMENT DÓNA LLUM VERDA A L’EXPEDIENT PER CONTRACTAR EL...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DÓNA LLUM VERDA A L’EXPEDIENT PER CONTRACTAR EL SUBMINISTRAMENT DE LLUMENERES I MATERIAL ELÈCTRIC.

2014-07-31 20.03.49El ple de l’Ajuntament de Tordera, celebrat ahir el vespre, va aprovar l’expedient per contractar el subministrament de llumeneres i material elèctric, mitjançant la modalitat d’arrendament financer amb opció de compra.

Aquests últims anys ja s’ha anat col·locant material elèctric nou a les urbanitzacions de Ponent, Centre, La Mullera, Àgora Park i Sant Daniel, però queden pendents zones com Fibracolor, Mas Móra i alguns carrers del centre del municipi. L’objectiu d’aquest rènting, doncs, és adequar l’enllumenat exterior, millorar la il·luminació i l’eficiència energètica i contribuir a la prevenció de la contaminació lumínica de les instal·lacions d’enllumenat públic del terme municipal de Tordera. Només quedaran pendents dues urbanitzacions, Can Domènech i Tordera Park, a les quals la millora de l’enllumenat es farà més endavant, amb l’estalvi d’aquests propers anys. El regidor d’Obres i Serveis, Carles Aulet, explica perquè s’ha escollit aquesta modalitat de rènting a 7 anys.

material electric aulet

El regidor del PP, Xavier Martín, va justificar l’abstenció del seu grup perquè no acaben de veure clar alguns punt del contracte.

material electric pp

El regidor d’ERC, Xavier Pla, va destacar que havia agradat al seu grup que l’Ajuntament hagi descartat la opció inicial de canviar l’enllumenat a través d’una empresa de serveis elèctrics. També va posar de manifest la importància que l’estalvi energètic vagi acompanyat d’un estalvi econòmic.

material electric erc

El regidor del PSC, Josep Romaguera, va donar un vot de confiança a l’actual govern i va destacar positivament el fet de millorar l’enllumenat municipal amb la mateixa despesa prevista.

material electric psc

Josep Romaguera va demanar, tot i haver votat favorablement, poder veure l’informe de secretaria respecte a aquesta qüestió. La secretària municipal va apuntar que encara no està llest del tot, però que serà favorable.

El punt es va aprovar amb els vots favorables de CiU, PSC i ERC, i l’abstenció del PP.

ÚLTIMES NOTÍCIES