IniciNoticiesComerçLA INICIATIVA PRIVADA ES SUMA A LA DINAMITZACIÓ COMERCIAL DE MUNICIPI.

LA INICIATIVA PRIVADA ES SUMA A LA DINAMITZACIÓ COMERCIAL DE MUNICIPI.

Cartel Can Casellas jpgLa iniciativa privada local promou nous recursos per dinamitzar el comerç local així com localitzar Tordera com a lloc estratègic d’organització d’esdeveniments familiars i/o empresarials.

El proper dissabte, 29 de novembre, s’organitza al Restaurant Can Casellas la primera jornada de portes obertes per donar-se a conèixer per a totes aquelles persones que estiguin planejant un casament o una comunió de cara a l’any vinent.

La jornada, que començarà a les 12 del migdia i s’allargarà fins a les 20:00h, comptarà també amb una mostra de comerciants locals i professionals del sector relacionats amb aquest tipus d’esdeveniments festius, amb l’objectiu que també donin a conèixer les seves novetats i productes entre les interessats que visitin les instal·lacions.
La jornada, a més, comptarà amb una desfilada de vestits de casament i un servei de càtering per als assistents.

Iniciatives com aquestes es sumen i reforcen altres experiències relacionades amb la dinamització comercial i econòmica que es promouen a Tordera des de l’administració i des dels diferents agents econòmics, com les fires que s’han dut a terme recentment o les campanyes de promoció i compres del comerç local.