IniciNoticiesEsportsTOTS ELS PRIMERS EQUIPS INTENTARAN ACONSEGUIR LA VICTÒRIA A CASA EN AQUESTA...

TOTS ELS PRIMERS EQUIPS INTENTARAN ACONSEGUIR LA VICTÒRIA A CASA EN AQUESTA JORNADA. ESPECIAL ATENCIÓ AMB EL PARTIT DEL CPTORDERA EN EL PARROQUIAL

IMG-20141028-WA0005Aquest proper cap de setmana la majoria de les instal·lacions esportives acolliran els partits dels primers equips de les diferents entitats torderenques.

Iniciarà la jornada el primer equip del Futsal Tordera a casa, contra el Porqueres “B” a dos quarts de quatre de la tarda en el pavelló poliesportiu. Els torderencs estan realitzant una molt bona temporada i ara mateix es troben a tres punts dels líders. El partit de la jornada de l’OK Lliga passarà aquest dissabte pel parroquial.  El Club Patí Tordera juga contra el Mataró a dos quarts de vuit del vespre en el parroquial. El derbi maresmenc serà especial ja que estaran en joc les zones del descens i als torderencs només els val la victòria per sortir d’aquest pou i situar-se en una millor zona de punts. El partit serà retransmès en directe per  Ràdio Tordera. A les 20:00 del vespre el primer equip del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera juga contra el Sagrada Família Claror en el pavelló poliesportiu. Les torderenques són terceres de la seva lliga i per aquest partit comptaran amb la nova incorporació nord-americana , Melinda Gómez.

El diumenge, la jornada l’estrenarà el Club Futbol Tordera en el municipal d’esports a dos quarts de cinc de la tarda contra l’Aró. Els de Tordera intentaran de nou enganxar-se a la ratxa de victòries. Per acabar la jornada de diumenge, el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera jugarà a tres quarts de sis de la tarda, a la pista del Gramanet, el cinquè classificat de la tercera catalana masculina i a tres quarts de set del vespre juga el sènior femení del CBTordera a casa, contra el CB Tiana. Per acabar el repàs de l’esport torderenc, el Tordera Rugbi Club organitza la botifarrada amb el lema “volem un camp” aquest dissabte en el parc Prudenci Bertrana. Des de les 10 del matí s’iniciaran les activitats. Els tiquets per el dinar tenen un preu de 6€ i és demana que s’adquireixin amb antelació, unes hores abans de la botifarrada.

ÚLTIMES NOTÍCIES