IniciNoticiesEntitatsEL TORDERA RUGBI CLUB ORGANITZA UNA NOVA BOTIFARRADA PER DEMANAR UN CAMP...

EL TORDERA RUGBI CLUB ORGANITZA UNA NOVA BOTIFARRADA PER DEMANAR UN CAMP PROPI PER A LA PRÀCTICA DEL RUGBI

10805777_924747700870568_4814589288594045288_nAquest proper dissabte 29 de novembre, l’Associació del Rugbi la Tordera i, en concret, des del Tordera Rugbi Club, organitzen una nova trobada amb el lema “Volem un camp”. Les activitats començaran a les deu del matí amb una gimcana per als més petits. A les onze, estirada de la corda; a les dotze del matí, la foto de família i a dos quarts d’una del migdia, torneig social de Touch. A les dues del migdia hi haurà la botifarrada i per tancar les activitats, a les quatre tindrà lloc la Jam Session, una activitat musical que diferents instruments i l’improvització són protagonistes. Manel Humet, portaveu del Tordera Rugbi Club, ens explica per què organitzen aquesta activitat.

Humet botifarrada 1

Humet, en declaracions en el Show dels Esports, també ens comenta com es troba el procés de recerca i la construcció d’un nou camp.

Humet camp 2

El portaveu de l’entitat esportiva està convençut de que finalment el camp serà una realitat per l’ascens de la massa social de jugadors i participants del rugbi. El parc Prudenci Bertrana acollirà totes les activitats d’aquest dissabte. La botifarrada té un preu de 6€ que inclou la botifarra, patates al caliu, torrades, amanides vi i aigua. El mateix dia és poden comprar els tiquets tot i que és demana que s’adquireixin amb antelació. A partir de dos quarts de sis del divendres en el camp de futbol o via pàgina web, xarxes socials del club. En cas de pluja l’organització es reserva el dret de canviar l’emplaçament de les activitats.