IniciNoticiesEntitatsLA FESTA SOLIDÀRIA “UN NEN UNA JOGUINA” RECULL 224 JOGUINES I 150...

LA FESTA SOLIDÀRIA “UN NEN UNA JOGUINA” RECULL 224 JOGUINES I 150 EUROS PER COMPRAR-NE MÉS. TOTES ES REPARTIRAN ENTRE ELS NENS I NENES MÉS NECESSITATS DEL MUNICIPI.

regals festa joguinaSota el lema “Un nen una joguina”, l’Associació de Voluntariat, Creu Roja i diversos col·lectius de Tordera van celebrar, aquest passat dissabte, la tercera festa de recollida de joguines. Al llarg de la tarda van recollir 224 joguines noves, que es repartiran entre els nens i nenes més necessitats del municipi. A més, es van recaptar 150 euros amb una rifa, els quals serviran per comprar més joguines. L’objectiu és que cap infant de Tordera es quedi sense regal aquestes festes de Nadal. La presidenta del Voluntariat, Vanesa Garcia, es mostra contenta amb el resultat de la festa, tot i haver recollit menys joguines que l’any passat.

balanc festa joguina 1

Vanesa Garcia explica que la Creu Roja serà l’encarregada de repartir les joguines, igual que els anys anteriors, i afegeix que amb els diners de la rifa es compraran joguines per a la franja d’edat que se’n van recollir menys.

balanc festa joguina 2

Vanesa Garcia agraeix la participació de totes les entitats de Tordera que van col·laborar amb la festa solidària.

balanc festa joguina 3

Fins les festes de Nadal, encara es poden seguir portant joguines al local de Creu Roja Tordera, situat al carrer Canigó, 26.