IniciNoticiesEsportsQUATRE PRIMERS EQUIPS TORDERENCS JUGUEN AQUEST CAP DE SETMANA A TORDERA.

QUATRE PRIMERS EQUIPS TORDERENCS JUGUEN AQUEST CAP DE SETMANA A TORDERA.

IMG-20141007-WA0002Un nou cap de setmana esportiu torderenc que es presenta força actiu, sobretot perquè la majoria  de les nostres instal·lacions esportives  acolliran partits dels primers equips del nostre municipi.

El dissabte a les 19:30h el primer equip del Club Patí Tordera juga en el parroquial contra el CP Vic en aquesta jornada número nou de l’OK Lliga. Els torderencs, que es troben immersos en el “Tourmalet”, intentaran poder puntuar contra el tercer classificat. Des de l’entitat torderenca, per a aquest partit, han organitzat jornada de portes obertes i també el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera amb la TDM. A la mateixa hora, a la ciutat esportiva de Blanes, hi ha un derbi que feia anys que no es repetia. Muralla òptica CB Blanes contra el primer equip del Club Bàsquet Tordera en aquesta jornada de tercera catalana. Els torderencs no arriben en el millor moment, però un derbi és un derbi i pot passar qualsevol cosa. Mitja hora més tard, a les 20:00h, el sènior femení del CBTordera juga a casa contra el Montmeló. A les 19:00h de la tarda d’aquell mateix dissabte el Futsal Tordera juga contra el CE Blanda. El diumenge al matí, el primer equip del CEEB Tordera juga contra el Jet “b” de Badalona, partit de primera catalana en el pavelló poliesportiu a les 12:00h. Des de les 9:00h del matí, l’entitat ha organitzat activitats que coincidiran amb la presentació dels equips per a aquesta temporada. Tancarà la jornada el Club Futbol Tordera que juga en el municipal d’esports amb el nou horari d’hivern, les 16:30h. Els torderencs reben els líders de la segona catalana.

Des del club es fa una crida perquè la gent de Tordera ompli les graderies del Municipal d’esports.

Per acabar el repàs d’activitats d’aquesta cap de setmana, el Club Esportiu Tordera organitza una nova caminada aquest diumenge. En concret la sortida serà a les 17:00h de la tarda i es recomana  portar un frontal per quan es faci fosc. En acabar hi haurà castanyes i moscatell per a tothom.

ÚLTIMES NOTÍCIES