IniciNoticiesEsportsEL CLUB ESPORTIU ESCOLA DE BÀSQUET TORDERA TANCA LA SEVA PLANTILLA DE...

EL CLUB ESPORTIU ESCOLA DE BÀSQUET TORDERA TANCA LA SEVA PLANTILLA DE PRIMERA CATALANA AMB UNA INCORPORACIÓ NORD AMERICANA.

IMG-20141112-WA0001Aquest estiu passat saltava la notícia que el primer equip del CEEB Tordera jugaria aquesta temporada a la primera catalana femenina de bàsquet. Una categoria que era nova per a l’esport torderenc, ja que mai no s’havia aconseguit arribar-hi. Un projecte nou que s’engegava amb il·lusió i moltes ganes per part de l’entitat i que, a la vegada, es comparteix amb l’altre primer equip que ja tenien a segona catalana la temporada anterior.  Des del primer moment , la direcció tècnica del club ha apostat per reforçar l’equip i fer-lo competitiu amb jugadores torderenques, però a la vegada amb especial protagonisme per a jugadores d’arreu del món. Marc Alonso, entrenador del primer equip del primera catalana, ja tenia com a objectiu reforçar l’equip per donar una bona imatge, des de l’inici de la temporada.

Marc Alonso reforcos 1

Aquesta mateixa setmana han lligat l’última incorporació, una pivot nord americana de 1,88 metres d’alçada, l’Alexis, originària de Los Ángeles dels Estats Units. Amb aquest fitxatge es tanca l’equip de primera. En exclusiva per a Ràdio Tordera, la mateixa jugadora ens explica el que intentarà aportar dins l’equip del CEEB.

Lex aportacio 2

Aquest proper diumenge es farà la presentació dels equip base i sèniors del CEEB al pavelló poliesportiu amb activitats esportives que començaran a les 9.00 h del matí. Després, el primer equip del primera catalana jugarà el partit de la fase regular contra el Jet de Badalona, a les 12.00 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES