IniciNoticiesEsportsEL PILOT TORDERENC, CARLES LLINÀS, ESPERA LA CELEBRACIÓ O NO DE LA...

EL PILOT TORDERENC, CARLES LLINÀS, ESPERA LA CELEBRACIÓ O NO DE LA PROVA DE TÀRREGA DEL DESEMBRE PER SABER SI ÉS CAMPIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TERRA

Foto: Jordi Massana
Foto: Jordi Massana

El pilot torderenc de ral·li Carles Llinàs de l’equip KTR va disputar aquest dissabte la penúltima prova del campionat de Catalunya de Terra “Torrefeta i Florejacs”. El de Tordera, només havia d’intentar acabar la prova fent millor temps que en Xavi Vidales, l’altre lluitador de la competició. El ral·li va finalitzar amb Vidales com a líder a trenta-tres segons d’en Llinàs que va ser tercer en el podi. Amb aquest desenllaç, en Carles no aconseguiria el títol en aquell moment. Però uns minuts més tard, des de l’escuderia i l’equip van fer els diferents càlculs i la suma de les puntuacions de la temporada i varen adonar-se que per la puntuació neta aconseguida durant les proves disputades, ells aconseguien la primera plaça. Escoltem Carles Llinàs en declaracions en el programa del Show Dels Esports el diumenge per la tarda, explicant el sistema de puntuació.

Llinas situació final 1

A hores d’ara, l’escuderia KTR i el mateix Carles desconeixen si és celebrarà finalment la prova de Tàrrega. La federació catalana d’automobilisme tampoc ha emès cap comunicat al respecte. En cas que no és celebri, Tordera tindria un nou campió de ral·li de Terra i seria el tercer campionat en el palmarès per en Llinàs.

Si finalment, es disputes el ral·li, en Carles ho hauria de jugar-s’ho tot, per intentar quedar primer i buscar la victòria definitiva que li certifiqui el títol.

ÚLTIMES NOTÍCIES