IniciNoticiesEsportsEL FUTSAL TORDERA I EL CLUB FUTBOL TORDERA S’EMPORTEN ELS TRES PUNTS...

EL FUTSAL TORDERA I EL CLUB FUTBOL TORDERA S’EMPORTEN ELS TRES PUNTS AQUEST CAP DE SETMANA

cftorderaJornada esportiva la d’aquest cap de setmana en què les derrotes tornen a tenir cert protagonisme en els diferents equips torderencs.

Comencem repassant els resultats del dissabte a la tarda. El futsal Tordera jugava al pavelló poliesportiu a dos quarts de quatre de la tarda i s’emportava els tres punts en guanyar el seu partit per 9-2. El Futsal Tordera està realitzant una bona temporada, lluitant molt en aquesta temporada del primer grup territorial grup C.El primer equip del Club Bàsquet Tordera, el sènior masculí, jugava a la pista, complicada del Boet Mataró, resultat final: 79-57. Una derrota que mig s’esperava ja que els mataronins són molts forts en aquesta lliga de la tercera catalana masculina. A la mateixa hora també jugava el sènior femení a la pista del bàsquet Neus i tampoc no podia aconseguir la victòria, derrota per 72-48 . Per acabar el dissabte, el Club Patí Tordera jugava a la pista del Liceo de la Corunya en aquesta jornada número vuit de l’OKLliga. Els torderencs també van perdre el seu partit per 8-1. El debutant Manel Garcia va ser l’autor de l’únic gol dels de Tordera.

El diumenge al matí, el CEEB Tordera va afrontar la seva jornada de primera catalana femenina contra el Roser de Barcelona, les líders de la classificació amb cap partit perdut. Les torderenques van tornar a perdre per 72-48. El diumenge a la tarda va tancar el cap de setmana esportiu el CFTordera, al camp del Torroella de Montgrí. Va aconseguir la quarta victòria de la temporada amb  el resultat final de 2-3. Els locals, amb un jugador menys, van ocasionar perill durant la segona part.

Els torderencs ocupen la desena plaça de la segona catalana de futbol.

ÚLTIMES NOTÍCIES