IniciNoticiesEsportsMANEL GARCIA I JOAN CASTAÑÉ REBEN L’ALTA MÈDICA I PER PRIMERA VEGADA...

MANEL GARCIA I JOAN CASTAÑÉ REBEN L’ALTA MÈDICA I PER PRIMERA VEGADA AQUESTA TEMPORADA EL CLUB PATÍ TORDERA TÉ L’EQUIP COMPLET PER COMPETIR

hoqueiTal com vam avançar aquest passat dijous des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, els jugadors del CPTordera, Manel Garcia i Joan Castañé, han rebut l’alta mèdica i la confirmació dels metges perquè puguin incorporar-se amb total normalitat a l’equip. Castañé ja havia disputat jornada d’OK lliga aquesta temporada, de fet es va lesionar contra el Cerceda a casa.  Va patir una fissura en un dit de la mà. L’altre jugador que ja podrà tornar-se a posar els patins és en Manel Garcia. Ell és una de les incorporacions que va fer l’equip aquest estiu, però que per culpa d’una lesió a la cara a finals del mes de juliol no ha pogut jugar cap partit. El mateix jugador ens explica què  li va passar.

Garcia accident 1

A priori, Garcia tenia sis mesos de baixa, però l’ha pogut escurçar fins a deixar-la amb només 3 mesos.  En Manel, que ja havia jugat al Tordera en categories inferiors, ve procedent del Blanes, té moltes ganes d’ajudar l’equip torderenc a tirar endavant la temporada i poder aconseguir la permanència de l’OKLliga. El jugador se sent molt integrat.

Garcia suport 2

La propera jornada del CPTordera serà aquest dissabte a les 19.00 de la tarda a la pista del Liceo de la Corunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES