IniciNoticiesCulturaEL CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA DE TORDERA DINAMITZA I RENOVA...

EL CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA DE TORDERA DINAMITZA I RENOVA EL SEU FORMAT.

club_de_lecturaLa Biblioteca de Tordera ha renovat el Club de Lectura amb la voluntat de fer-lo més amè i dinàmic per a tots els participants. L’objectiu és donar una resposta a la demanda dels usuaris i dels que havien estat usuaris del club, ja que darrerament havia patit un degoteig de pèrdua de participants. Així, s’ha buscat un gir, per donar un canvi al Club de Lectura. Josep Llorens és el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tordera.

club lectura 1

La nova conductora del Club de Lectura és la Susanna Álvarez i ha sumat nous lectors al club, amb noves propostes renovades que han donat un caire més participatiu a la iniciativa. Les noves sessions, que es realitzen cada mes, compten amb més d’una vintena de participants, una xifra que quadruplica els lectors que participaven en les sessions anteriors a la renovació. Escoltem Josep Llorens.

club lectura 2

El format tradicional del Club de Lectura, què és el de llegir a casa un llibre que es proposa i després comentar-lo en una trobada en grup, seguirà existint. Ara bé, hi haurà noves activitats, tal i com explica el regidor Josep Llorens.

club lectura 3

El canvi de format permetrà llegir llibres que després es comentaran amb el seu autor, com és el cas d’en Jordi Coca i la Sílvia Soler, a més de poder participar a les trobades del “Club del llibre” que organitza la Diputació de Barcelona, amb la finalitat d’apropar els escriptors als participants dels clubs de lectura de la província.

Josep Llorens diu que l’objectiu del club és que la gent s’aficioni a la lectura, però que també busca compartir les diferents sensacions que un llibre pot transmetre a cadascú.

Club lectura 4

Cal recordar que, recentment, la Biblioteca de Tordera ha rebut el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental que atorga el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, formant part, així, de les primeres 14 biblioteques de Catalunya que l’aconsegueixen.

ÚLTIMES NOTÍCIES