IniciNoticiesRegidoriesDONAR MÉS SEGURETAT ALS VIANANTS, EIXAMPLAR LA ZONA PEATONAL I POSAR MÉS...

DONAR MÉS SEGURETAT ALS VIANANTS, EIXAMPLAR LA ZONA PEATONAL I POSAR MÉS IL·LUMINACIÓ SÓN LES PRINCIPALS ACTUACIONS DEL PROJECTE DE MILLORA DE LA CARRETERA DE TORDERA AL VEÏNAT DE SANT PERE.

03558Un cop acabin les obres de remodelació de la Plaça de la Concòrdia i dels accessos al nucli antic, l’Ajuntament de Tordera té previst començar el projecte de millora de la carretera BV-5121, que uneix el nucli de Tordera amb el veïnat de Sant Pere. És una via molt transitada, ja que és la connexió directe amb la zona esportiva, el parc Prudenci Bertrana, l’estació de Ferrocarril, el polígon industrial de Can Verdalet i l’àrea de La Farinera. La regidora d’urbanisme, Rosa Salarichs, explica que, aquesta carretera, l’utilitza cada dia molta gent, i que necessita una “neteja de cara”. Ella mateixa ens detalla les millores que s’hi faran.

obres carretera st pere 1

El pressupost d’aquesta obra és d’1 milió 600 mil euros, que l’assumirà íntegrament la Diputació de Barcelona. Tant el projecte com les bases de licitació ja estan aprovades i l’objectiu és que les obres comencin el mes de juny. És una obra d’envergadura, ja que s’han d’eixamplar tres ponts. La intenció, segons explica la regidora, és que sigui una via interurbana, i que els cotxes també hi circulin més a poc a poc del que ho fan ara.

obres carretera st pere 2

Segons la planificació, les obres de millora de la carretera d’enllaç entre Tordera i Sant Pere duraran uns 8 mesos. El projecte té diverses fases, de manera que els treballs es faran per trams, per tal de mantenir en tot moment el pas de vehicles i vianants i intentar causar les mínimes molèsties.

ÚLTIMES NOTÍCIES