IniciNoticiesCulturaAVUI S’INAUGURA AL TEATRE CLAVÉ UN FRAGMENT DE LA MOSTRA DE TREBALLS...

AVUI S’INAUGURA AL TEATRE CLAVÉ UN FRAGMENT DE LA MOSTRA DE TREBALLS RESULTANTS DE LA PRIMERA RESIDÈNCIA ARTÍSTICA A MAS PANELLA.

fotoexporossy2Durant dos mesos de finals de 2013, quatre joves creadors recent llicenciats en belles arts i similars van instal·lar-se a Tordera, a Mas Panella, on van desenvolupar els seus projectes al voltant d’una temàtica comuna. Després de presentar els treballs resultants al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), ara la mostra arriba a Tordera, el lloc d’origen del projecte. Amb tot, el que es veurà a Tordera serà un fragment dels treballs, en una mostra adaptada a l’espai expositiu del Teatre Clavé i amb un fil discursiu vinculat al setge i a la temàtica urbana. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, explica el que buscaven quan van engegar aquest projecte.

navarro exposicio 1

La mostra és un fragment del resultat de la primera edició d’una residència artística duta a terme a Mas Panella (Tordera) i impulsada per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé. Mas Panella és una antiga masia rehabilitada com a espai per a allotjament i creació i gestionada per la Fundació Teatre Clavé. Mas Panella està situat a Tordera (Maresme), un municipi amb prop de 15.000 habitants situat a 65 km de Barcelona i a 40 km de Girona. Josep Navarro considera que el projecte de Mas Panella és una oportunitat per els joves que hi participen però, sobretot, per Tordera.

navarro exposicio 2

La mostra s’inaugurarà avui a les 8 del vespre al Teatre Clavé i es podrà visitar fins el 25 d’abril en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h (excepte els dies 17, 18 i 21 d’abril, en què no estarà oberta al públic).