IniciNoticiesCulturaLA GIRA DE IAIA!!! AMB MONTSERRAT CARULLA ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA...

LA GIRA DE IAIA!!! AMB MONTSERRAT CARULLA ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA AL TEATRE CLAVÉ EN DUES FUNCIONS. ENTRADES DISPONIBLES PER AL DISSABTE 5 D’ABRIL, PER DIUMENGE ESTAN EXHAURIDES.

iaia2L’actriu Montserrat Carulla protagonitza el cap de setmana cultural a Tordera amb la doble representació de IAIA!!!. Aquesta és la història d’una àvia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét, que viu amb ella. Escrita i dirigida per Roger Peña i interpretada per Montserrat Carulla, Aleix Peña i Katia Klein, IAIA!!! és una comèdia tendra i àcida alhora, amb temes de fons com l’atur, la soledat de la gent gran, la diferència de classes o la relació entre generacions. En definitiva, una oportunitat única per acomiadar dels escenaris l’actriu Montserrat Carulla, en un espectacle en què les tres generacions de la nissaga Peña-Carulla ens regalen l’homenatge més sincer a la matriarca. En parla el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

navarro iaia

La gira de IAIA!!! per diversos municipis de Catalunya fa parada el proper cap de setmana al Teatre Clavé de Tordera. En concret, se’n faran dues funcions: dissabte 5 d’abril a les 19h i diumenge 6 d’abril a la mateixa hora. Mentre que per al diumenge les entrades estan exhaurides, per la funció del dissabte 5 d’abril encara estan a la venda. Les entrades tenen un preu de 16€ i es poden adquirir pels canals habituals: al web entrades.teatreclave.cat i a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.