IniciNoticiesCulturaPERE COT ESTRENA AQUEST CAP DE SETMANA L’OBRA “ELS FIGURANTS” AL TEATRE...

PERE COT ESTRENA AQUEST CAP DE SETMANA L’OBRA “ELS FIGURANTS” AL TEATRE CLAVÉ.

ElsfigurantsL’ACR Pere cot porta a l’escenari del Teatre Clavé Els figurants, aquest cap de setmana del 22 i 23 de març. Tot comença amb la rebel·lió dels figurants, uns personatges que estan cansats d’ocupar un segon pla, de ser insignificants al costat dels protagonistes. És per això que decideixen tancar-los i prendre el teatre per convertir-se en el centre d’atenció. A partir d’aquest punt és quan sorgeixen els conflictes i els dilemes que mouen els personatges durant la resta de l’obra.

Escrita per José Sanchis Sinisterra i dirigida en aquesta ocasió per Johnny Aleman, professor de l’Aula de teatre de l’ACR Pere Cot, Els figurants compta amb una quinzena d’actors i actrius de l’entitat a sobre l’escenari. Un dels actors ens parlava sobre l’obra.

els figurants

D’Els figurants se’n faran dues funcions: una, el dissabte 22 de març a les 22h; i l’altra, el diumenge 23 de març a les 19h. En ambdós casos, a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h) o bé els mateixos dies de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a informació i reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

ÚLTIMES NOTÍCIES