IniciNoticiesEntitatsTORDERA ACULL AQUESTA CAP DE SETMANA UNA NOVA RECOLLIDA INTENSIVA DE SIGNATURES...

TORDERA ACULL AQUESTA CAP DE SETMANA UNA NOVA RECOLLIDA INTENSIVA DE SIGNATURES DE LA CAMPANYA “SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA”.

signamarçL’Assemblea Nacional Catalana promou, aquest proper cap de setmana, una nova recollida intensiva de signatures de la campanya “Signa un vot per la independència”. Cal recordar que la primera “macrorecollida” es va fer el mes de gener, coincidint amb la presentació oficial de la campanya i l’arrencada de la recollida de signatures a tot Catalunya. El més destacat, però, a partir d’ara, és l’acord entre l’ANC i l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), a través del qual aquesta última s’adhereix a la campanya del “Signa un vot”. La incorporació de l’AMI en facilitarà l’extensió per tot el territori i permetrà superar, aquest cap de setmana, els 1.000 punts de recollida, a través dels quals es podrà arribar a uns 800 municipis, que cobreixen el 98,5% de la població catalana. Escoltem Agustí Carles, membre de juristes per la independència.

agusta carles AMI

L’ANC de Tordera instal·larà les parades de recollides de vots dissabte, dia 22, de 9:00h a 14:00h,  a la cruïlla del Camí Ral amb carrer Mes, a la Biblioteca i al veïnat de Sant Pere (davant parada d’autocar i davant de la benzinera de 9:00h a 20:00h). Diumenge, per la seva banda, es recolliran signatures de 9:00h a 14:0h a l’Avinguda Països Catalans (davant del pavelló), a l’entrada de Tordera per la carretera N-II (davant benzinera), al carrer Puigvert (davant el parc de la Sardana) i a la cruïlla del Camí Ral amb Folch i Torres.