IniciNoticiesCulturaLA XARXA GUANYA EL PREMI NACIONAL DE COMUNICACIÓ 2014.

LA XARXA GUANYA EL PREMI NACIONAL DE COMUNICACIÓ 2014.

Foto premi TorderaLa Xarxa de Comunicació Local ha guanyat el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de mitjans de proximitat. Un guardó que atorga la Generalitat de Catalunya i que es fa extensible a les ràdios i televisions locals adherides al projecte i, per tant, a Ràdio Tordera entre moltes d’altres. El conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, ha destacat la importància del guardó i el paper cabdal que juguen els mitjans de comunicació locals.

premi xarxa

En un comunicat, la Generalitat ha destacat “la tasca d’apropar la realitat del territori català a través de la provisió de continguts de qualitat” que du a terme La Xarxa. Ràdio Tordera és emissora i receptora de cròniques informatives en el marc de la Xarxa i d’aquesta forma notícies locals tenen abast comarcal i nacional. Igualment la nostra emissora emet el programa “Cocodril Club”. El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater va assistir ahir a l’entrega dels premis, i va rebre de la mà dels responsables de les emissores locals de la Xarxa el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve i el conseller delegat de la Xarxa, Francesc Pena el reconeixement a la tasca realitzada. Albert Sabater destaca que Ràdio Tordera sobre ha apostat amb el projecte de la xarxa.

premi nacional comunicacio xarxa albert

Altres premiats nacional varen ser el programa “El convidat”, de TV3, en l’apartat de televisió i la periodista Tatiana Cisquella, a títol pòstum. Els Premis van ser creats l’any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L’objectiu dels guardons és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.