IniciNoticiesEsportsEL SELECCIONADOR CATALÀ D’HOQUEI PATINS I TORDERENC JORDI CAMPS CELEBRÀ EL 10È...

EL SELECCIONADOR CATALÀ D’HOQUEI PATINS I TORDERENC JORDI CAMPS CELEBRÀ EL 10È ANIVERSARI DEL MUNDIAL B DE MACAU

750px-CAT_hoquei_patins_masc_foto_oficialFa 10 anys que la selecció catalana d’hoquei sobre patins disputava el primer partit oficial de la seva història al Mundial B de Macau; competició que va acabar guanyant plàcidament. D’aquest combinat, el torderenc Jordi Camps va ser-ne l’entrenador. Ell mateix, en declaracions al “Show dels Esports” ens recorda un dels millors moments de la seva carrera esportiva.

Camps sensacions 1

Vilafranca del Penedès va ser l’escenari de la celebració de l’efemèride amb un partit entre els protagonistes d’aquella històrica final entre Catalunya i Anglaterra. En el mundial, els catalans van imposar-se per 6-0, però aquest dissabte l’enfrontament va acabar amb empat a 5, tot i que el resultat era anecdòtic. Camps va fer memòria de la rebuda que van tenir a Barcelona el dia que van aterrar a l’aeroport.

Camps records 2

De res va servir la consecució del Mundial B. Tot i tenir el dret com a campió, Catalunya no va poder disputar mai l’absolut. Deu anys després, la selecció catalana d’hoquei manté la mateixa reivindicació i no perd l’esperança de jugar algun dia en competicions oficials en l’àmbit mundial.

ÚLTIMES NOTÍCIES