IniciNoticiesEntitatsUN GRUP DE TORDERENCS I TORDERENQUES PARTICIPA A L’ACTE CENTRAL DE LA...

UN GRUP DE TORDERENCS I TORDERENQUES PARTICIPA A L’ACTE CENTRAL DE LA CAMPANYA “ARA ÉS L’HORA”, DE L’ANC I ÒMNIUM CULTURAL.

acte central 9nL’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural van fer públic, ahir el migdia, el seu suport a la consulta del 9 de novembre, però amb la condició que es refaci la unitat entre els partits polítics i que es convoquin eleccions abans de 3 mesos. L’acte central de la campanya “Ara és l’hora” va reunir més de 100.000 persones a la Plaça Catalunya de Barcelona (segons la Guàrdia Urbana), on no hi va faltar la representació torderenca. L’ANC al municipi va organitzar un autocar per assistir a l’acte. Àngel Vallicrosa, coordinador de la territorial de Tordera, es mostrava sorprès amb la resposta de la gent a l’acte i deixava clar que tot el procés segueix endavant.

acte anc bcn 1

A l’arribada a Tordera, alguns dels assistents a l’acte de Barcelona van expressar les seves impressions. Escoltem-los.

acte anc bcn 2

L’ANC de Tordera començarà la Gigaenquesta aquest proper dissabte, 25 d’octubre, emmarcada en la campanya “Ara és l’hora”. L’objectiu és copsa com vol la ciutadania que sigui el nou país. Àngel Vallicrosa diu que està tot apunt.

angel gigaenquesta

Aquells que vulguin ser voluntaris encara hi són a temps. Es poden inscriure a www.araeslhora.cat .