IniciNoticiesEntitatsMÉS D’UNA VINTENA DE PERSONES PARTICIPEN A LA XERRADA ORGANITZADA PEL PSC...

MÉS D’UNA VINTENA DE PERSONES PARTICIPEN A LA XERRADA ORGANITZADA PEL PSC DE TORDERA SOBRE LES MILLORES EN L’ATENCIÓ ALS ANIMALS DOMÈSTICS.

FOTO_xerrada psc animalsL’Agrupació local del PSC va organitzar divendres, a la Biblioteca de Tordera, una xerrada sobre les millores en l’atenció als animals domèstics. L’objectiu de l’acte era informar sobre la moció que el ple de l’Ajuntament va aprovar el passat mes de setembre, per tal de crear una mesa de treball per la millora en la protecció dels animals domèstics de Tordera. A més, la xerrada, que estava oberta a la ciutadania, tenia la intenció de conèixer, de la mà de la gent, quina és la realitat sobre aquest assumpte en el municipi. A l’acte hi van assistir més d’una vintena de participants i van intervenir-hi el candidat del PSC a les municipals del 2015, Rafa Delgado, i la regidora socialista de l’Ajuntament, Toñi Garcia. Rafa Delgado ha explicat amb quina finalitat s’ha organitzat la xerrada.

psc rafa animals

En aquest sentit, Toñi Garcia ha destacat la importància que té la participació dels ciutadans per millorar la situació dels animals domèstics.

psc toni animals

La xerrada, organitzada pel PSC de Tordera, volia informar sobre la creació d’una mesa de treball municipal amb l’objectiu de millorar l’atenció sobre els animals domèstics, a més de conèixer l’opinió dels torderencs i torderenques al respecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES