IniciNoticiesEsportsEL TORDERA DE FUTBOL ACONSEGUEIX LA SEVA SEGONA VICTÒRIA I EL CEEB...

EL TORDERA DE FUTBOL ACONSEGUEIX LA SEVA SEGONA VICTÒRIA I EL CEEB SEGUEIX INVICTE A PRIMERA CATALANA FEMENINA

presentacio futbolAquest passat cap de setmana esportiu, la victòria és protagonista en la majoria d’entitats que han disputat competicions. Futbol, bàsquet masculí, femení i futbol empreses han guanyat el seu partit.

Tota la jornada ha estat centrada el diumenge; al matí, el Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera jugava a casa, en aquesta jornada de la primera catalana femenina de bàsquet. De moment, segueixen sense saber què és perdre en aquesta categoria, nova  i treballada victòria per 81-77 contra l’associació de bàsquet Premià en el pavelló poliesportiu. Aquesta setmana els toca jugar a Boet Mataró, dissabte a les 21.00.

El mateix matí jugava el Futsal Tordera a la pista del Lloret i varen perdre per un contundent 4-0. A les 16.00 de la tarda, el camp municipal d’esports va acollir la presentació dels equips de l’entitat per a aquesta temporada 2014-2015 i una hora més tard va jugar el seu partit el primer equip del Club Futbol Tordera davant l’Abadessenc, un dels candidats a pujar de categoria. Doncs els Torderencs van donar la sorpresa de la jornada i van guanyar per 3-0. Un partit que van dominar en tot moment els locals, demostrant que tenen prou potencial  per ser en aquesta categoria. Aquesta setmana jugaran el dissabte a les 16.15 al camp del Quart.

Per acabar, ens fem ressò del Club Bàsquet Tordera, en concret dels seus dos primers equips: el Sènior Masculí va guanyar a casa en un partit molt ajustat 62-60 contra el Valldemia Mataró, i el Sènior femení va perdre a la pista del Cardedeu per 63-52. Per acabar, el Sant Andreu de futbol empreses va guanyar per 1-0 contra el Palafrugell i el torderenc va descansar.