IniciNoticiesEntitatsL'ANC DE TORDERA ORGANITZA UN AUTOCAR PER ASSISTIR DIUMENGE A L’ACTE CENTRAL...

L’ANC DE TORDERA ORGANITZA UN AUTOCAR PER ASSISTIR DIUMENGE A L’ACTE CENTRAL DE LA CAMPANYA “ARA ÉS L’HORA”

acte central sisiLa campanya “Ara és l’hora”, de l’ANC i Òmnium Cultural, farà aquest diumenge l’acte central de cara el 9-N a la plaça de Catalunya de Barcelona. És per això que es fa una crida per tal que l’assistència sigui massiva. Des de Tordera s’organitza un autocar per tal de facilitar la mobilitat. Les inscripcions es poden fer a través de la gent de l’ANC de Tordera, de les xarxes socials o al correu electrònic tordera@assemblea.cat. Ho explica el president de l’ANC Tordera, Angel Vallicrosa.

acte anc 1

El preu per cada plaça és de 9€ i se sortirà des de l’avinguda Fibracolor, al costat de la biblioteca a les 10 del matí. Es preveu que la tornada sigui pels volts de les 14h, en funció de la durada de l’acte. L’acte es preveu que comenci a les 12:30h, amb intervencions de representants de l’ANC, Òmnium, l’AMI i de la societat civil. També s’espera que hi intervinguin representants del govern, CDC, UDC, ERC, ICV i la CUP. Angel Vallicrosa confia amb una mobilització important de la ciutadania.

acte anc 2

L’Assemblea Nacional Catalana de Tordera començarà el proper dissabte 25 octubre la Gigaenquesta emmarcada en la campanya “Ara és l’hora”. Els voluntaris de l’ANC picaran a les portes dels domicilis dels torderencs perquè els veïns contestin a una enquesta.  Angel Vallicrosa fa una crida per aconseguir més voluntaris per aquesta campanya.

acte anc 3

L’objectiu de l’enquesta és parlar amb tothom, escoltar a tothom, conèixer de primera mà els problemes que més afecten a la gent. Es tracta, en definitiva, de copsar com vol la ciutadania que sigui el nou país.

També ha començat la campanya “País Groc”. Mentre uns voluntaris fan les enquestes, uns altres es dediquen a tenyir de groc carrers, places, monuments, etc., del seu poble o ciutat. El groc és el color que identifica la campanya i que representa la voluntat de votar i d’aconseguir que Catalunya esdevingui un nou estat.

ÚLTIMES NOTÍCIES