IniciNoticiesEsportsMEMBRES DE L’ASSOCIACIÓ DEL RUSC AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL FORMARAN PART UNA TEMPORADA...

MEMBRES DE L’ASSOCIACIÓ DEL RUSC AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL FORMARAN PART UNA TEMPORADA MÉS DE L’EQUIP DE BÀSQUET KEDEM

basquet kedemAlguns membres del Rusc de Tordera participaran un any més, amb l’equip de bàsquet que conjuntament amb l’associació Kedem de Blanes,  juguen durant l’any diferents partits. Altres formacions d’arreu de Catalunya també formen part d’aquesta competició que té com a principal objectiu, la diversió, fer esport entre els jugadors que tenen algun tipus de discapacitat física o intel·lectual i a la vegada,  practicar el bàsquet amb total normalitat. Jordi Marquès entrenador de l’equip Kedem i monitor del Rusc ens explica com varen ser els inicis.

Marquez inicis 1

En José María, l’Enriqueta, en Jordi Gual i la Júlia juntament amb en Jordi Marquès d’entrenador són els torderencs del Rusc que formen part d’aquest equip. Una activitat que per als jugadors és molt positiva amb en diferents sentits.

Marques finalitat 2

Els entrenaments i les competicions les realitzen a la ciutat esportiva de Blanes i aquest proper dissabte a les 9:30 a Calella començaran la temporada amb dos partits.