IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES DE TORDERA ESTRENA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AMB TALLERS...

EL CASAL DE JOVES DE TORDERA ESTRENA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AMB TALLERS I DIVERSES ACTIVITATS MONOGRÀFIQUES.

programa casal jovesEl Casal de Joves estrena programació de tardor amb les activitats pròpies organitzades des de la Regidoria de Joventut i emmarcades en els àmbits de la formació, l’esport, la salut i el lleure.

Per aquesta temporada es preparen sessions de conversa en anglès, cuina sense pares, tallers de cant, tornejos, jocs de taula, cinema i esport. A més, es mantenen les classes de ioga i tai-chi i activitats de promoció de la salut els darrers divendres de mes. La tècnica de joventut, Carme López enumera les activitats i tallers programats.

casal joves 1

Com l’any passat també es prepara una nova edició del túnel del terror (31/10/2014), una gimcana d’orientació (21/11/2014) i una tarda de karaoke nadalenc (19/12/2014). Carme López explica que, com cada any, es decorarà el casal de joves, per oferir una bona ambientació de terror, per halloween.

casal joves 2

Finalment i com  a novetat per aquesta temporada des del Casal es vol promoure un taller de Bollywood pel qual properament en donaran més informació.

Per inscripcions o consultes podeu contactar amb el Casal de Joves, al carrer Pujades, 9, al telèfon 93 764 58 85 o a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat. També pots trobar-lo al perfil de facebook “Casal de Joves Tordera”.

ÚLTIMES NOTÍCIES