IniciNoticiesSalutTORDERA ACULL DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DE LA SETMANA MUNDIAL DE LA...

TORDERA ACULL DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DE LA SETMANA MUNDIAL DE LA LACTÀNCIA MATERNA.

02402L’associació de suport a les famílies organitza en motiu de la setmana mundial de la lactància materna 2014 diverses activitats a Tordera. Demà es durà a terme el taller de formació de lactància materna a càrrec de l’infermera pediàtrica del CAP Tordera, Anna Pol. L’acte va dirigida a les mares lactants. El taller començarà a les 9 del matí, a la biblioteca.

A partir del dilluns, 6 d’octubre es podrà visitar l’exposició de fotografies sobre la lactància materna, al CAP Tordera. El dimecres, 8 d’octubre tindrà lloc una tetada popular i extracció de llet materna, al CAP a partir de les 11 del matí. A la tarda, a partir de les 6 de la tarda començarà la xerrada “Com parlar per a què els nens i nenes ens escoltin”, a càrrec d’Elvira Sánchez (coach familiar). La pediatre del CAP Tordera, Mercè Aubanell destaca l’importància de l’entorn de la mare, per incentivar a la lactància.

lactancia 1

Malgrat això, Mercè Aubanell assegura que la gent hauria d’estar informada sobre els avantatges de la lactància.

lactancia 2

Les activitats acabaran el dissabte  11 d’octubre amb la xerrada “El que no ens han explicat de les vacunes” a càrrec del doctor Xavier Uriarte. Aquesta tindrà lloc a les 5 de la tarda, al teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES