IniciNoticiesEsportsEN LA JORNADA D’AQUEST CAP DE SETMANA ELS DOS PRIMERS EQUIPS D’HOQUEI...

EN LA JORNADA D’AQUEST CAP DE SETMANA ELS DOS PRIMERS EQUIPS D’HOQUEI I FUTBOL JUGUEN A CASA

Foto 18 hoqueiLa jornada d’aquest cap de setmana pot ser clau per veure en quina situació es troben els primers equips d’hoquei i futbol, i a la vegada, analitzar si durant la setmana es fa l’entrenament i la correcció dels errors que en aquests partits inicials s’han notat i que no han permès poder sumar els primers punts.

Comencem pel CPTordera, que juga de nou a casa el dissabte a les 19:30m, amb l’obligació de sumar els primers punts a l’OK Lliga. El seu rival és el Lleida, equip assequible dels que també estarà lluitant per no baixar.  Des del club torderenc es repeteix la crida perquè s’ompli el parroquial. El partit es podrà escoltar en directe amb la TDM.

Dissabte a la mateixa hora també jugarà el sènior femení del CBTordera a la pista del Vilassar de Dalt. I la mateixa tarda el Futsal Tordera juga a casa davant el Tossa.

El Diumenge al matí el CEEB Tordera juga a la pista de l’Escola del Carme a les 12:15 i a la tarda, el CFTordera rep en el municipal d’esports el Bescanó. Els torderencs tenen la pressió d’aconseguir la primera victòria a segona catalana. Aquest partit el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. Per acabar el cap de setmana esportiu, diumenge a les 16:00 hi haurà la presentació dels equips del CBTordera al pavelló poliesportiu municipal.  I destaquem la participació de dos torderencs del Club Esportiu Tordera, a l’Ironman Barcelona, triatló de Calella, l’Albert Torrent i en Xavi Gil.

ÚLTIMES NOTÍCIES