IniciGeneralL’AJUNTAMENT DE TORDERA FA UN BALANÇ POSITIU DE LES PRIMERES SETMANES DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA FA UN BALANÇ POSITIU DE LES PRIMERES SETMANES DE FUNCIONAMENT DE LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA DESPRÉS DE LA REMODELACIÓ. NOMÉS QUEDEN PER ENLLESTIR PETITS DETALLS D’IMATGE I SENYALITZACIÓ.

Rotonda_de_la_plaza_de_la_concordia_de_torderaA mitjans d’estiu es van donar per enllestides les obres de remodelació de la Plaça de la Concòrdia. Tot i així, queden alguns detalls d’imatge i senyalització per acabar de completar del tot la millora. Per a la paret mitgera del solar de Can Nassos, per exemple, s’està acabant de dissenyar un cartell amb indicacions de la zona comercial de Tordera. Per altra banda, també hi ha pendent l’enjardinament del Pàrquing Centre Vila. La regidora de territori, Rosa Salarichs, fa un balanç molt positiu del funcionament de la Plaça de la Concòrdia després de de les millores i diu que l’objectiu que buscaven s’ha complert.

salarichs balanç obres concordia 1

Un dels impactes de les obres de la Plaça de la Concòrdia ha sigut la rehabilitació de la font, que s’havia degradat molt els últims anys. Rosa Salarichs considera que la cascada és un toc característic de Tordera i que ha quedat molt ben integrada en la millora.

salarichs balanç obres concordia 2

Salarichs explica que hi ha prevista una segona fase de rehabilitació de la font per posar-hi il·luminació.

salarichs balanç obres concordia 3

Recordem que les obres de millora de la Plaça de la Concòrdia i els aparcaments estan incloses al projecte de dinamització econòmica i regeneració urbana del nucli històric de Tordera, finançat per fons europeu FEDER i el programa Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES