IniciGeneralUN GRUP DE TORDERENCS VOL RECUPERAR LA HISTÒRIA D’EN PERE BOTERO I...

UN GRUP DE TORDERENCS VOL RECUPERAR LA HISTÒRIA D’EN PERE BOTERO I FER-NE UNA REPRESENTACIÓ, TAL I COM S’HAVIA FET FA UNS QUANTS ANYS.

5613243488_4c86b2241e_zFa 24 anys que es va representar per primera vegada a Tordera la llegenda d’en Pere Botero. La representació va ser tot un èxit, però van passar els anys i es va deixar de fer. Es va arribar a representar una segona vegada al teatre, en petit format, però des de llavors ja no s’ha fet més. Doncs bé, ara hi ha un grup de torderencs a qui els agradaria recuperar la història i preparar-ne una representació, tal i com s’havia fet fa uns quants anys. Esteve Maresme, un dels impulsors de la iniciativa, diu que hi ha molta gent del poble que no sap que en Pere Botero era de Tordera i que la història és certa.

pere botero 1

La llegenda d’en Pere Botero parla d’un pagès de Tordera, en Pere Porter, que va anar a l’infern per culpa d’un deute que ja havia estat liquidat. Esteve Maresme creu que si es tornés a representar i se’n fes molta difusió, l’obra tindria molt d’èxit, sobretot en els pobles veïns. També recorda que hi ha molts municipis on es fan representacions d’històries locals, i que Tordera hauria de saber aprofitar millor la d’en Pere Botero.

pere botero 2

Segons Maresme, la representació de la història d’en Pere Botero beneficiaria Tordera perquè atrauria públic d’arreu.

pere botero 3

Durant l’ estiu es van fer les primeres reunions per parlar de la possibilitat de tirar endavant el projecte, tot creant una entitat que fos “Amics d’en Pere Botero. Avui s’ ha convocat una reunió per tirar endavant el projecte, a les 10 de la nit, al local Emili Vendrell.

Per més informació us podeu adreçar a l’Esteve Maresme, al telèfon 676 36 61 25 o al correu electrònic aviestebe@gmail.com .

ÚLTIMES NOTÍCIES