IniciGeneralL’ ASSOCIACIÓ D’ ESPECTADORS PREPARA DEL 19 AL 21 DE SETEMBRE LA...

L’ ASSOCIACIÓ D’ ESPECTADORS PREPARA DEL 19 AL 21 DE SETEMBRE LA PRIMERA MOSTRA DE CINEMA CATALÀ.

cinema-en-catalàCoincidint amb la celebració del 20è aniversari, l’entitat organitza la I Mostra de Cinema Català els dies 19, 20 i 21 de setembre al Teatre Clavé de Tordera. La mostra neix amb l’objectiu d’esdevenir un punt de troba dels amants del cinema i un espai de descoberta de noves propostes de la cultura audiovisual del país. Ho explica el president de l’ entitat, Pau Megias.

mostra cinema catala 1

La I Mostra de Cinema Català s’encetarà avui a les 21.30h. En l’acte inaugural hi participaran el director Dani de la Orden i l’actor i músic Joan Dausà, que presentaran la pel·lícula que obrirà la Mostra: Barcelona, nit d’estiu.

Dissabte 20 de setembre és el dia que concentra un major gruix de continguts. La mostra es reprendrà a les 17h amb un primer espai dedicat als més petits amb la projecció de Cher ami. Seguidament, l’animació deixarà pas a una projecció de caràcter històric: La piel quemada del director Josep M. Forn, que també assistirà a l’acte i oferirà una xerrada amb els assistents just després de la projecció de la pel·lícula. Festí de sang, de David Ruiz i Albert València, tancarà el programa de dissabte amb una nota de terror.

El darrer dia, diumenge 21 de setembre, la Mostra de Cinema Català dedica un espai per acostar al públic els curtmetratges dels VI Premis Gaudí 2014: el guanyador Godka Cirka, guió i direcció d’Àlex Lora i Antonio Tibaldi; i els nominats La gallina, guió i direcció de Manel Raga; Sequence, guió i direcció de Carles Torrens; i Wings, guió i direcció de José Villalobos.

La programació encararà la recta final amb la projecció a les 18.30h de 10.000km, del director Carlos Marquès-Marcet, que juntament amb l’actor David Verdaguer, participaran en la clausura de la primera edició de la Mostra de Cinema Català.

Pau Megias assegura que la Mostra comptarà amb projeccions de pel·lícules de tots els gèneres i per a totes les edats, a més de reservar espais per al col·loqui amb directors i protagonistes d’alguns dels llargmetratges programats.

mostra cinema catala 2

Les entrades per a cada pel·lícula de la Mostra tenen un preu de 3€, mentre que l’abonament per a tota la Mostra té un preu de 10€. La venda d’entrades i abonaments ja està oberta i es realitza a través del web www.teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé.

La I Mostra de Cinema Català està organitzada per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé, amb el suport de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona; la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català i el patrocini d’Estrella Damm.

ÚLTIMES NOTÍCIES