IniciNoticiesComerçINDITEX FITXA AL DUC DE FERIA PER AL SEU EQUIP DIRECTIU A...

INDITEX FITXA AL DUC DE FERIA PER AL SEU EQUIP DIRECTIU A MASSIMO DUTTI DE TORDERA.

RafaelinditexInditex acaba d’anunciar el seu fitxatge més mediàtic. Després de mantenir converses que es van prolongar diversos mesos, Rafael Medina, actual duc de Feria, es va incorporar el passat dimarts a la plantilla de Massimo Dutti com a director creatiu.

Rafael Medina treballarà a Tordera (Barcelona), on té la seu Massimo Dutti. Allà s’ha integrat en l’equip de dissenyadors i comercials. Des del seu càrrec com a director de sastreria masculina s’encarregarà de proposar tot el relacionat amb teixits, talls en les peces, dissenys, etcètera.

Des de la companyia el qualifiquen com un home elegant- ha estat inclòs en la llista d’homes millor vestits de l’edició nord-americana de Vanity Fair, íntimament vinculat amb el món de la moda, coneixedor de les tendències internacionals en general i de la sastreria en particular. Arriba per «reforçar i ajudar», subratllen.

El XX duc de Feria, XVII marquès de Villalba i gran d’Espanya mantindrà en els pròxims mesos un perfil més discret, menys públic, per petició de l’empresa que té com a principal accionista a Amancio Ortega. Ser fitxat per Inditex va obligar a Rafael Medina a abandonar Scalpers, una firma de moda que havia fundat el 2007 i de la qual tenia un 24% del capital. Sclapers  va confirmar ahir que aquesta participació ha estat traspassada a la seva dona, Laura Vecino.