IniciNoticiesRegidoriesA PARTIR D’AVUI ES TALLA LA CIRCULACIÓ EN UN SENTIT DEL TRÀNSIT...

A PARTIR D’AVUI ES TALLA LA CIRCULACIÓ EN UN SENTIT DEL TRÀNSIT A LA CARRETERA BV-5121 DE SANT PERE A TORDERA, PER LES OBRES DE MILLORA.

2014-08-07 13.44.26L’Ajuntament de Tordera informa que a partir d’avui restarà tallada al trànsit la carretera BV-5121 en el sentit de circulació de Sant Pere a Tordera. Tots els vehicles hauran d’entrar a Tordera per els accessos de la carretera N-II.

Aquest canvi també afectarà els horaris del servei de bus urbà, que han estat modificats de manera provisional i seran vigents a partir d’avui. Per contra, el tall en el trànsit no afectarà l’accés al polígon industrial Can Verdalet, a l’àrea de la Farinera ni als vianants, que podran circular amb normalitat.

La mesura respon a l’inici de les obres d’ampliació i millora de la carretera BV-5121, que han de convertir aquest vial en un espai més accessible i segur per a tots. La durada aproximada de les obres serà de set mesos. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha dit que la voluntat és que les obres finalitzin abans de la Fira Mercat del Ram del 2015.

alcalde obres st pere 1

Joan Carles Garcia ha afirmat que es tracta d’una obra complicada perquè per la via hi circulen diàriament molts vehicles, i destaca que la voluntat final és facilitar l’itinerari dels vianants.

alcalde obres st pere 2

Les obres de millora de la BV-5121, la carretera que connecta el nucli urbà amb Sant Pere, es van adjudicar a l’empresa Aglomerats Girona per un import d’1.114.455€. Tota l’obra està subvencionada per la Diputació de Barcelona, que és l’administració competent en aquesta carretera. L’Ajuntament lamenta les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar i agraeix d’avançat la comprensió i col·laboració.

ÚLTIMES NOTÍCIES