IniciNoticiesCulturaÈXIT TOTAL DE LA CURSA DE BBT “LA TORDERENCA”, AMB MÉS DE...

ÈXIT TOTAL DE LA CURSA DE BBT “LA TORDERENCA”, AMB MÉS DE 200 PARTICIPANTS. DISSABTE, UNA CINQUANTENA DE PERSONES VAN PARTICIPAR A LA CURSA DE PATINS, PATINETS I COTXETS. DIUMENGE LA CURSA DE BICIS I EL MUSICAL DE PERE COT CENTREN LES ACTIVITATS PREVIES A LA FESTA MAJOR.

cursabicis

Gran èxit de participació a la cursa de BTT “La Torderenca”, organitzada pel Club Esportiu Tordera (CET) i el Club Ciclista Orkobikes. Més de 200 corredors van fer ahir el matí el recorregut per muntanya, amb sortida des de Sant Daniel i passant per Blanes i Lloret. En definitiva, un autèntic circuit de “mountain bike”. El membre del CET, Ruben Roncel, fa una valoració molt bona de la cursa i diu que no s’esperaven aquest èxit de participació.

balanc torderenca 1

“La Torderenca” va aplegar gent de diversos punts de Catalunya, com Puigcerdà, Barcelona o Berga, a més de Tordera i rodalies. El primer classificat local va ser l’Albert Cot i el guanyador general de la cursa va ser en Cristian Collados. Escoltem-lo en declaracions a Ràdio Tordera.

balanc torderenca 2

Per altra banda, dissabte a la tarda es va celebrar la segona edició de la cursa de patins, patinets i cotxets “Tordera sobre rodes”, amb la participació d’una cinquantena de persones. Albert Prats, membre del CET, organitzadors de l’activitat, diu que estan contents del resultat i recorda que aquesta cursa ja s’havia fet a Tordera antigament per la Festa Major.

balanc tordera sobre rodes

Ahir a la tarda, el CET també va organitzar la cursa de bicicletes local. Enguany agafaven el relleu del grup excursionista Miralles. Albert Prats feia un balanç molt positiu de l’ activitat.

balanc cursa bicis

IMG-20140818-WA0002Tant dissabte com diumenge, l’associació cultural i recreativa Pere Cot van representar el Music 2014. Enguany ambientat en la novel·la “Notredame de Paris”. La directora de l’Obra, Yolanda Celma destacava la feina feta, per obtenir els resultat final del Musical.