IniciNoticiesComerçTORDERA PREPARA AQUEST DISSABTE UNA NOVA EDICIÓ DE “EL COMERÇ SURT AL...

TORDERA PREPARA AQUEST DISSABTE UNA NOVA EDICIÓ DE “EL COMERÇ SURT AL CARRER” AMB UNA “SHOPPING NIGHT”, UNA NIT AMB ELS COMERÇOS OBERTS.

shopping nightL’Ajuntament de Tordera, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i amb el suport de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, continua treballant per la promoció i dinamització del comerç local amb noves iniciatives al carrer. En aquest sentit, ja es prepara una nova edició de “El comerç surt al carrer” per aquest dissabte, 9 d’agost. Sota el títol “Comerç al carrer, comerç a la fresca”, el programa presentarà dues novetats importants en l’horari i en l’àmbit d’actuació respecte l’any passat. El comerç sortirà al carrer des de les 6 de la tarda fins a les 11 del vespre, a mode de “Shopping Night”. Aquesta iniciativa consisteix en que els comerços de Tordera treguin els seus productes al carrer (roba, calçats, complements, joguines, articles de papereria i regal, cosmètica, bars, rostisseries, etc.) i realitzin promocions, descomptes i activitats especials en aquest horari de tarda/nit. Jordi Camó, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera, ha explicat que aquesta iniciativa permetrà als comerciants exhibir els seus productes.

shopping night 1

En aquesta edició, el Comerç al Carrer ampliarà el seu àmbit d’actuació i es preveu ubicar parades als carrers: Camí Ral (des de la Cooperativa Agrària fins a la cruïlla amb el Carrer Folch i Torres), Carrer Sant Ramon, Ciutadans, Doctor Trueta, Plaça  de l’Església i Plaça de la Concòrdia. Jordi Camó ens ha explicat que per fer atractiva la nit i crear un ambient lúdic i festiu que afavoreixi el passeig i la compra a Tordera s’han organitzat diferents activitats de dinamització.

shopping night 2

Amb iniciatives d’aquest tipus es vol donar continuïtat a un seguit d’accions comercials a la fresca, que es van iniciar l’any passat i que tenen per objectiu promoure i dinamitzar el teixit comercial local amb actuacions que engresquin i facilitin les compres al municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES