IniciNoticiesCulturaS’ACABA LA PROGRAMACIÓ DE L’ALTRE CLAVÉ 2014. ELS ORGANITZADORS DESTAQUEN LA QUALITAT...

S’ACABA LA PROGRAMACIÓ DE L’ALTRE CLAVÉ 2014. ELS ORGANITZADORS DESTAQUEN LA QUALITAT ARTÍSTICA DE LES PROPOSTES, PERÒ LAMENTEN LA BAIXA ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC.

altreclaveEl passat dijous, 17 de juliol, es va posar el punt i final a la programació de l’Altre Clavé 2014, que ha omplert d’oci les nits dels tres primers dijous d’aquest mes de juliol. La proposta del primer dia va comptar amb una nit de micròfons oberts titulada “Què és per a tu estar viu” (3 de juliol), transmesa en directe per Ràdio Tordera, i actuacions de dansa Butoh, a càrrec d’Anika Burton i les alumnes de l’Escola de sansa del Teatre Clavé. Al segon dijous (10 de juliol), titulat “Tornem als seixanta” i ambientat en aquesta dècada, va actuar la cantautora berlinesa Juliane Heinemann i el grup de teatre torderenc “7 i mig”. L’última nit de l’Altre Clavé (17 de juliol) va acabar amb “Contes de les mil i una veus” i un tast a les diferents maneres de cantar: la veu de la cantautora Marion Harper i la del “Pulmón Beatbox”. Medín Peirón, director artístic de l’Altre Clavé, valora positivament la trajectòria del cicle però es mostra poc satisfet amb l’assistència de públic.

balanc altre clave 1

Malgrat no estar satisfets amb l’assistència de públic, Medín Peirón lloa la qualitat artística de totes les sessions de l’Altre Clavé d’enguany.

balanc altre clave 2

Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i han tingut lloc a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol, davant del teatre. El cicle està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del teatre, l’Ajuntament de Tordera i Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES