IniciNoticiesRegidoriesNOU SERVEI DE BUS ENLLAÇA TORDERA AMB EL CEMENTIRI DE L’ESTANY.

NOU SERVEI DE BUS ENLLAÇA TORDERA AMB EL CEMENTIRI DE L’ESTANY.

cementiri estanyEs posa en marxa un nou servei d’autobús que pretén donar resposta a la demanda de mobilitat fins el cementiri de l’Estany. Així doncs, durant aquest estiu, a mode de prova, s’ha habilitat un bus que sortirà tots els dimecres no festius de la plaça de Lluís Companys, a les 11 del matí, direcció el cementiri nou. A les 12 del migdia tornarà des del cementiri de l’Estany a la mateixa plaça de Lluís Companys. Com alternativa, també es pot anar al cementiri utilitzant el bus número 3 que va a les Ferreres i a la urbanització de Roca-Rossa. Ens ho explica M. Àngels Cayró, regidora de transports de l’Ajuntament de Tordera.

bus cementiri 1

M. Àngels Cayró subratlla que el nou servei de bus al cementiri de l’Estany es troba en període de proves a l’espera de l’acceptació dels usuaris.

bus cementiri 2

L’objectiu d’aquest nou servei de bus és facilitar la mobilitat a les persones grans que vulguin anar al cementiri de l’Estany. Recordem que per anar al cementiri nou, es pot agafar el bus que surt des de la plaça de Lluís Companys tots els dimecres a les 11 o el bus regular número 3 que va a les urbanitzacions.