IniciNoticiesCulturaLA TROBADA DE GEGANTS A TORDERA APLEGA UNA DESENA DE COLLES D’ARREU...

LA TROBADA DE GEGANTS A TORDERA APLEGA UNA DESENA DE COLLES D’ARREU DE CATALUNYA I OMPLE DE GENT ELS CARRERS DEL MUNICIPI.

Bs7XtnFIAAA884KUn any més, Tordera ha celebrat la tradicional trobada de gegants amb èxit de participació i de públic. Enguany van ser les colles de Caldes de Malavella, Cervelló, Flaçà, l’Associació Cultural i Folklòrica de St. Feliu de Llobregat, Pineda de Mar, Olesa de Montserrat, Sant Iscle de Vallalta i Sant Simó les que van acompanyar als Geganters i Grallers de Tordera a la cercavila. El cap de colla torderenc, Lluís Puig, destaca la puntualitat i la gran quantitat de gent que va sortir als carrers del municipi.

balanc gegants 1

Lluís Puig agraeix la col·laboració dels veïns i comerciants de Tordera organitzant les parades amb menjar i begudes per a les colles geganteres. Assegura que això fa especial el nostre poble i que la bona rebuda fa que les colles vulguin repetir any rere any.

balanc gegants 2

La cercavila de gegants va acabar a la Plaça de l’Església, amb un ball conjunt de totes les colles davant de l’Ajuntament. Tot seguit, els integrants de les colles van celebrar un sopar de germanor a la Pista de l’Amistat, per posar el punt i final a la trobada.

La propera sortida de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera és a la Festa Major de Jalpí. Després aniran a Santa Susanna i, com cada any, participaran a la cursa del Cós de la Festa Major.

ÚLTIMES NOTÍCIES