IniciNoticiesEsportsBAR LOS JAMONES GUANYA EL TORNEIG D’ESTIU DE FUTBOL SALA 2014. CAN...

BAR LOS JAMONES GUANYA EL TORNEIG D’ESTIU DE FUTBOL SALA 2014. CAN LUCAS S’IMPOSA A LA FINAL DE CONSOLACIÓ.

Rest. los JamonesL’equip Bar Los Jamones ha guanyat l’edició 2014 del Torneig d’Estiu de Futbol Sala de Tordera, que s’ha disputat durant aquest mes de juliol a la Pista de l’Amistat i que ha comptat amb 12 equips participants. La final es va jugar aquest passat divendres al vespre i els campions es van imposar a l’equip Tast Vila Vila per 3 gols a 0. Un resultat aparentment enganyós, ja que fins els últims minuts el marcador va ser d’empat a 0. Abans d’aquest partit es va jugar la final de consolació pel tercer i quart lloc. Can Lucas, que va començar perdent 0-3, va remuntar a la segona part i es va fer amb el tercer lloc del podi, guanyant finalment 5-4 a l’equip de Pizzeria La Sardana.

Enguany era la primera vegada que el Club de Futbol Sala Tordera organitzava el ja tradicional torneig d’estiu. I per tal que els més petits també poguessin participar-hi, van organitzar tres “lliguetes” de quatre equips per a les categories Benjamí, Aleví i Infantil. En benjamins el primer lloc va ser per l’equip del Futsal Tordera, en Alevins va guanyar el Mini Croac FS i, en infantils, Croac FS també va quedar campió.

Un cop jugades totes les finals, divendres mateix es va fer l’entrega de trofeus als equips i jugadors. I també es van repartir alguns premis individuals. El màxim golejador del torneig d’aquest any ha estat Fran Martínez, amb 17 gols, jugador de l’equip campió Bar Los Jamones. Pel que fa al trofeu de millor jugador, aquest va ser per David Marcheño, de l’equip subcampió Tast Vila Vila. Per últim, el porter menys golejat d’aquesta edició va ser Pedro García, de l’equip Esport Moreno (cinquens classificats).