IniciNoticiesEntitatsL’ANC DE TORDERA PRESENTA EL PROJECTE “EL PAÍS DE TOTS” A DIFERENTS...

L’ANC DE TORDERA PRESENTA EL PROJECTE “EL PAÍS DE TOTS” A DIFERENTS SECTORS DE TORDERA, PER TAL DE RECAPTAR SUPORTS QUE AJUDIN A FER ARRIBAR LES RAONS INDEPENDENTISTES ALS DUBTOSOS I NO CONVENÇUTS.

Foto: Jordi Romaguera
Foto: Jordi Romaguera

L’ANC de Tordera va celebrar, aquest passat divendres, una trobada informal amb representants d’entitats locals, alguns partits polítics, col·laboradors de la Via Catalana i altres simpatitzants i col·laboradors de l’entitat. Es tractava de presentar el projecte “El país de tots”, l’objectiu del qual és fer arribar les raons independentistes a indecisos i no convençuts, totes aquelles persones que dubten i encara no tenen clar si volen que Catalunya sigui un estat independent. L’Assemblea torderenca demana la col·laboració de tots els convençuts per arribar a tota aquella gent que no te una posició clara, i diu que bona part del resultat del 9-N passa per la feina que es pugui fer durant els 4 mesos que queden fins la consulta. En parla el president de l’ANC a Tordera, Àngel Vallicrosa.

balanc trobada ANC 1

Fins ara, les accions que ha dut a terme l’ANC de Tordera només han servit per atraure els convençuts amb la independència. Per tal d’arribar al públic indecís, ja han pensat en algunes accions. Escoltem Àngel Vallicrosa.

balanc trobada ANC 2

A banda de la campanya “El país de tots”, l’ANC de Tordera treballa en l’organització dels autocars per desplaçar-se l’11 de setembre a la manifestació de Barcelona. D’aquí pocs dies anunciarà com es poden fer les reserves de tiquets.