IniciNoticiesComerç120 PUNTAIRES D’ARREU DE CATALUNYA PARTICIPEN A LA 10a TROBADA ORGANITZADA PER...

120 PUNTAIRES D’ARREU DE CATALUNYA PARTICIPEN A LA 10a TROBADA ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE.

03366Unes 120 puntaires de diverses comarques de Catalunya van participar, aquest passat dissabte a la tarda, a la trobada organitzada per l’Associació de Comerciants de Tordera Centre. Per desè any, els carrers Sant Ramón i Ciutadans han sigut escenari dels treballs fets a mà per les puntaires. Des de l’associació estan contents de l’èxit de participació, que es manté any rere any. Escoltem Titi Pasqual.

140713_001

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre organitza la trobada de puntaires amb l’objectiu de promocionar el comerç local i incentivar la gent perquè passegi pel centre del poble. Un piscolabis per a tots els participants va posar el punt i final a la trobada.

Ara, de cara el proper 9 d’agost, juntament amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, els comerciants de Tordera Centre preparen la jornada “Comerç al carrer, comerç a la fresca”, a l’estil Shopping Night, de les 6 de la tarda fins les 11 de la nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES