IniciNoticiesSalut6 JOVES DE TORDERA ES FORMEN EN MATÈRIA DE DROGUES I ALCOHOL...

6 JOVES DE TORDERA ES FORMEN EN MATÈRIA DE DROGUES I ALCOHOL PER TAL D’ACONSELLAR CORRECTAMENT ENTRE EL SEU COL·LECTIU EN AQUESTA QÜESTIÓ.

PIDFa uns mesos, el Programa Intermunicipal de Drogues de l’Alt Maresme (PID), a través de la Unitat d’Atenció a les Drogues de Calella (UAD), va proposar a l’Ajuntament de Tordera la possibilitat de formar a joves del municipi en matèria de salut, al voltant del món de les drogues, l’alcohol i la sexualitat. L’objectiu és educar-los i assessorar-los correctament en aquest àmbit, per tal que després ells puguin transmetre el missatge i aconsellar a d’altres joves. Un total de 6 torderencs es van adherir a la proposta i durant aquest any han realitzat diverses classes teòriques. Ara, al llarg de l’estiu faran les hores de pràctiques. Escoltem la regidora de Joventut, Eliana Romera.

eliana agents salut 1

Romera explica que la tasca d’assessorament d’aquests joves durant la Festa Major serà molt important, però que la voluntat és que participin activament en altres esdeveniments juvenils que es facin a Tordera al llarg de l’any.

eliana agents salut 2

Les drogues i l’alcohol entre els joves és una de les matèries que més es treballa des de la regidoria de joventut. Eliana Romera es mostra satisfeta dels resultats a Tordera.

eliana agents salut 3

Enguany s’han format 6 joves de Tordera, d’entre 18 i 25 anys, a través del Programa Intermunicipal de Drogues de l’Alt Maresme. Des de joventut es vol seguir incentivant els nois i noies del municipi que participin d’aquest projecte i ajudin a estendre la idea que hi ha moltes maneres de passar-ho bé sense abusar de l’alcohol i les drogues. Tots aquells que hi estiguin interessats, poden demanar més informació al Casal de Joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES