IniciNoticiesCulturaLA IL·LUSTRADORA PILARÍN BAYÉS VISITARÀ AVUI EL NOU PARC INFANTIL D’EN PATUFET...

LA IL·LUSTRADORA PILARÍN BAYÉS VISITARÀ AVUI EL NOU PARC INFANTIL D’EN PATUFET A LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA.

2014-06-25 13.16.51La il·lustradora Pilarín Bayés serà aquesta tarda a Tordera, per visitar el nou parc infantil d’en Patufet que s’ha instal·lat a la Plaça de la Concòrdia.

La visita s’acompanyarà amb una Hora del Conte a càrrec de l’ACR Pere Cot i finalitzarà amb un aperitiu per als més petits, gentilesa dels comerciants de la Plaça de la Concòrdia i de l’Associació Tordera Centre. L’estrena del parc infantil d’en Patufet, amb l’assistència de la Pilarin Bayès, començarà a les 7 de la tarda.

La visita de Pilarín Bayés arriba de la mà de l’empresa Entorn Urbà, que sota la marca Happyludic ha creat una línia de parcs infantils inspirats en contes populars dibuixats per la Pilarín, En Patufet i La Caputxeta vermella. Actualment, Tordera forma part de la cinquantena de pobles de Catalunya que ja disposen d’un parc tematitzat en els contes populars. Amb la instal·lació d’aquest parc, Tordera ha participat en la donació d’un parc infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) de Barcelona, juntament amb la col·laboració de Happyludic, la Diputació i la resta d’ajuntaments que han instal·lat parcs d’aquesta línia infantil als seus municipis.

ÚLTIMES NOTÍCIES