IniciNoticiesRegidoriesTORDERA ESTRENA UN ESPAI DE GRONXADORS AMB DIBUIXOS DE PILARÍN BAYÉS SOBRE...

TORDERA ESTRENA UN ESPAI DE GRONXADORS AMB DIBUIXOS DE PILARÍN BAYÉS SOBRE EL CONTE D’EN PATUFET.

IMG-20140710-WA0002En Patufet és un dels contes catalans més populars i tradicionals, i els seus elements formen part, ara, d’una àrea de jocs infantils a la plaça concòrdia de Tordera. A més d’aprendre el conte, els infants del municipi poden jugar i gronxar-se amb els seus personatges.

La prestigiosa i reconeguda dibuixant Pilarín Bayés és qui firma els dibuixos, sempre tan característics. Hi apareix el trapella Patufet. El dineret és un petit seient de molla. La col on s’amaga el menut és un gronxador i el bou que se’l menja és un tobogan.

Ahir, sota la pluja, es va fer l’estrena del nou parc, amb la presència de la il·lustradora, Pilarín Bayés. En declaracions a Ràdio Tordera, explicava el sentit que tenen aquest parcs, que ella mateixa ha ideat.

parc patufet 1

Pilarin Bayès es va mostrar emocionada per la càlida acollida dels torderencs.

parc patufet 2

Per la seva banda, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va justificar la instal·lació d’aquest parc infantil.

parc patufet 3

Actualment, Tordera forma part de la cinquantena de pobles de Catalunya que ja disposen s’un parc tematitzat en els contes populars. Amb la instal·lació d’aquest parc, Tordera ha participat en la donació d’un parc infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, juntament amb la col·laboració de Happyludic, la Diputació i la resta d’ajuntaments que han instal·lat parcs d’aquesta línia infantil als seus municipis.