IniciNoticiesCulturaEL CONCERT DE LOS BARLAK’S PER COMMEMORAR EL 50è ANIVERSARI DE LA...

EL CONCERT DE LOS BARLAK’S PER COMMEMORAR EL 50è ANIVERSARI DE LA PRIMERA ACTUACIÓ RECULL 1372,38 EUROS A FAVOR DE CÀRITAS TORDERA

Foto: Josep Llorens
Foto: Josep Llorens

A principis de setmana explicàvem el gran èxit del concert de Los Barlak’s per commemorar el 50è aniversari de la seva primera actuació. Avui hem conegut l’import total de la recaptació del concert a favor de Càritas. En concret, es van recollir 1372,38 euros amb les aportacions econòmiques i d’aliments que van fer els assistents a l’actuació. Uns diners i aliments que es destinaran íntegrament a Càritas Tordera.

Tota aquella gent que es quedés amb ganes de seguir escoltant Los Barlak’s, té l’oportunitat de veure’ls una última vegada. Serà el dia 13 de juliol, al restaurant La Masia (antiga Granja Pilar), en un concert que estarà més pensat per ballar que per escoltar. En breus es posaran a la venda les entrades anticipades, tal i com explica el portaveu del grup Esteve Vive.

balanc barlaks 2

Les entrades es podran comprar a Cal Terrassà, Can Vivé, Can Verdum, Farmàcia Tiburció, Llibreria Núria, Peixateria Selga, Perruqueria Disseny i Supermercat Suma. L’entrada anticipada costarà 5 euros i comprada el mateix dia en el lloc tindrà un preu de 6 euros.