IniciNoticiesMedi ambientTORDERA ACULL DISSABTE LA 10ena EDICIÓ DE LA NIT EUROPEA DELS RATPENATS...

TORDERA ACULL DISSABTE LA 10ena EDICIÓ DE LA NIT EUROPEA DELS RATPENATS AMB DIVERSES ACTIVITATS.

ratpenatTordera acull aquest dissabte, dia 5, una sèrie d’activitats relacionades amb el món dels ratpenats. Cada estiu s’organitza arreu d’Europa diverses activitats per tal de donar a conèixer els ratpenats. A Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Granollers és qui coordina les activitats que es desenvolupen a diferents comarques gràcies a la col·laboració de diverses entitats.

Després de les seves edicions a Dosrius, Arenys de Munt i Mataró, per primer any el certamen tindrà lloc a Tordera. Els actes es faran a la biblioteca. El programa d’activitats comptarà amb un conjunt de contes de ratpenats, diversos tallers de manualitats per fer ratpenats, una xerrada amb imatges sobre els secrets d’aquests animals i una passejada nocturna d’observació pels voltants de Tordera. Ho explica el coordinador de l’escola de natura del corredor, Joan Manel Riera.

ratpenats 1

A la zona del Montnegre i el corredor s’ha comptabilitzat fins una vintena d’especies de ratpenats. Joan Manel Riera assegura que entre les especiés més comunes, hi ha el ratpenat de pallissa.

ratpenats 2

L’objectiu de la nit europea dels ratpenats és fer pedagogia entre la població, que en ocasions, no valora l’importància d’aquest mamífer.

ratpenats 3

La 10 edició de la Nit Europea dels Rats Penats compta en aquesta ocasió amb la col·laboració del Parc del Montnegre a través del seu Programa de Passejades, el Corredor i l’Escola de Natura el Corredor. Les activitats començaran a les 6 de la tarda i no cal inscripció prèvia. Per més informació es pot trucar al 93.795.54.05

ÚLTIMES NOTÍCIES