IniciNoticiesCulturaAMB EL JULIOL ARRIBA L’ALTRE CLAVÉ: TRES NITS DE MÚSICA, DANSA, TEATRE,...

AMB EL JULIOL ARRIBA L’ALTRE CLAVÉ: TRES NITS DE MÚSICA, DANSA, TEATRE, IMPROVISACIÓ I RÀDIO A LA PLAÇA DE MIQUEL MARTÍ I POL.

altreclave1Avui comença una nova edició de l’ Altre Clavé. El cicle d’estiu del Teatre es durà a terme les nits dels dijous 3, 10 i 17 de juliol a l’escenari de la plaça de Miquel Martí i Pol. L’Altre Clavé compta enguany amb tres nits temàtiques: “Què és per a tu estar viu?”, “Tornem als seixanta” i “Contes de les mil i una veus”. El coordinador de l’Altre Clavé, Medín Peiron explica la iniciativa artística del festival d’estiu.

altre clave 1

L’Altre Clavé d’enguany s’inicia amb una nit de micròfons oberts titulada Què és per a tu estar viu? (3 de juliol). Una nit retransmesa en directe per Ràdio Tordera que obre la participació de tots aquells que vulguin. Per participar-hi només cal enviar un correu a comunicacio@teatreclave.catindicant les dades de contacte (telèfon) i a partir d’aquí l’organització es posarà en contacte amb el sol·licitant.

altre clave 2

La nit comptarà, a més, amb propostes de dansa Butoh a càrrec de l’Anika Burton i les alumnes de l’Escola de dansa del Teatre Clavé i amb fragments cinematogràfics. La segona nit de l’Altre Clavé (10 de juliol) es titula Tornem als seixanta i estarà ambientada en la dècada dels dels Beatles, de la construcció del mur de Berlín, de la guerra del Vietnam, de la mort de Marilyn Monroe, del maig del 68, de l’arribada de l’home a la Lluna, de les sueques i dels “guateques”. En aquesta ocasió hi actuaran la cantautora berlinesa Juliane Heinemann, que farà versions i temes propis en directe; i el grup de teatre Set i mig. Explica les actuacions, Medín Peiron.

altre clave 3

El cicle l’Altre Clavé acaba el dijous 17 de juliol amb Contes de les mil i una veus. Una nit en què tastarem unes quantes maneres de cantar: la veu de la Marion Harper, cantautora que acaba de treure el seu primer senzill “Where I belong” i la de l’home de les mil i una veus, Pulmón Beatbox.

altre clave 4

Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i començaran a les 22h a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé. L’Altre Clavé està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera i Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES