IniciNoticiesPolíticaLA DIPUTACIÓ DE BARCELONA ATORGA UNA SUBVENCIÓ DE 322.000€ A TORDERA PER...

LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA ATORGA UNA SUBVENCIÓ DE 322.000€ A TORDERA PER PROJECTES D’INVERSIÓ I FINANÇAMENT.

03001La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona va aprovar dijous un nou Programa complementari de suport als governs locals dotat amb 50 milions d’euros. Aquest nou pla d’ajudes, emmarcat al  Pla Xarxa de Governs locals 2012-2015, inclou dues línies de suport: ajuts per a inversions financerament sostenibles i ajuts per a la prestació adequada de serveis públics locals.

La finalitat d’aquest programa és donar resposta de forma eficaç, ràpida i contingent a les necessitats derivades del context de crisi econòmica i de la situació d’insuficiència financera en què es veuen immersos els municipis. Escoltem el president de la diputació de Barcelona, Salvador Esteve.

subvencio diputacio

Tal com va anunciar l’alcalde, Joan Carles Garcia, en el darrer plenari municipal, d’aquests 50 milions d’euros Tordera rebrà la xifra de 322.123€. D’aquesta quantitat, 225.000€ es destinaran a projectes locals d’inversió sostenible, mentre que 96.000€ aniran adreçats al finançament de despeses dels diferents serveis i activitats locals.

Aquests 322.000€ es sumen als 387.000€ que la Diputació ha atorgat a Tordera des de gener a maig de 2014.

En els darrers quatre anys Tordera ha rebut prop de 3 milions d’euros en subvencions de la Diputació que han permès fer front a les diferents obres de manteniment i conservació que s’han dut a terme al municipi així com costejar els diferents serveis i emergències socials, sistemes d’atenció domiciliària i activitats de tipus social i cultural.