IniciNoticiesMedi ambientLES PLUGES DE LES ÚLTIMES SETMANES DEIXEN ELS BOSCOS EN UNA BONA...

LES PLUGES DE LES ÚLTIMES SETMANES DEIXEN ELS BOSCOS EN UNA BONA SITUACIÓ I FAN QUE L’INICI DE LA CAMPANYA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS A TORDERA SIGUI MÉS TRANQUIL·LA.

00699Arrenca una nova temporada d’estiu i, amb ella, els bombers voluntaris del parc de Tordera també es preparen per afrontar una nova campanya de prevenció d’incendis forestals. Cal tenir en compte que a Tordera, tres quartes parts del territori són bosc, de manera que encara cal estar més en alerta. I sobretot en aquest dies al voltant de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, en els quals s’encenen moltes fogueres i es llencen petards. Un dels bombers voluntaris del parc de Tordera, en Sergi Fontseca, diu que mantindran els serveis mínim i explica com funcionen els bombers voluntaris de Catalunya en cas d’emergència.

temporada bombers tordera 1

Sergi Fontseca diu que la situació a Tordera, pel que fa als boscos, és molt bona. Això és gràcies a les pluges dels últims dies, que han remullat el terra i han permès encarar l’inici de la campanya de prevenció d’incendis molt més tranquil·lament. També recorda algunes mesures de seguretat.

temporada bombers tordera 2

Actualment són 18 bombers voluntaris al parc de Tordera i compaginen les seves respectives feines amb la guàrdia al parc. Fan torns per dies des de les 11 del matí fins les 9 del vespre, que és l’horari de la campanya de prevenció d’incendis forestals. Sergi Fontseca explica com s’organitzen.

temporada bombers tordera 3

Cal recordar que el telèfon d’emergències de Catalunya és el 112, en el qual cal trucar per qualsevol incidència respecte a incendis forestals.

ÚLTIMES NOTÍCIES