IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE CELEBREN AQUEST CAP DE SETMANA ELS...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE CELEBREN AQUEST CAP DE SETMANA ELS ACTES CENTRALS DE LA FESTA MAJOR.

santpereL’associació de veïns de Sant Pere afronta aquest cap de setmana el gruix d’activitats de la festa major. Avui tindrà lloc el sopar popular, amb ball amb el conjunt Arritmics format per Sara Xampeny i Èrick Miralbell. Dissabte, 28 de juny els actes començaran a les 11 amb una cercavila de gegants a càrrec de la colla de geganters i grallers de Tordera i seguidament festa de l’escuma, davant del local del carrer circumval·lació. A les 5 inflables al voltant de la pista coberta. A les 11 de la nit començarà el correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera. Les activitats de dissabte finalitzaran amb ball a càrrec del conjunt Sona bé.

Diumenge, 29 juny a  dos quarts de 9 tindrà lloc una caminada popular organitzada pel Club Esportiu Tordera. A dos quarts de 1 tindrà lloc l’ofici solemne a l’ermita de Sant Pere. Seguidament audició de sardanes i vermut popular. A les 5 exhibició de patinatge artístic amb la participació de diferents club. El president de l’associació de veïns, Pere Garcia destaca aquest acte.

festes st pere 1

Diumenge, a les 7 tindrem el concert de festa major amb el conjunt Què tal!, a la mitja part es procedirà al comiat i l’elecció de la pubilleta i l’Hereuet de Sant Pere i es lliuraran els premis del concurs de dibuix i del concurs de fotografia. Finalment, a dos quarts de 11 ball fi de festa, a la mitja part proclamació de la pubilla de Sant Pere. Garcia es mostra content per poder seguir la tradició.

festes st pere 2

A banda de les activitats esmentades, durant els dies de la festa es podran visitar dues exposicions, al local social.

festes st pere 3

Totes les activitats estan organitzades per l’associació de veïns de Sant Pere, en col·laboració de l’ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES