IniciNoticiesRegidoriesS’OBRE EL PARC INFANTIL D’EN PATUFET A LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA.

S’OBRE EL PARC INFANTIL D’EN PATUFET A LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA.

2014-06-25 13.16.24Últims treballs perquè la remodelació de la Plaça de la Concòrdia finalitzi del tot. Ja fa uns dies que es va enllestir el canvi de paviment i aquest matí s’ha obert el parc infantil dedicat al conte d’en Patufet. En Patufet és un dels contes catalans més populars i tradicionals, i els seus elements formen part, ara, d’aquesta nova àrea de jocs infantils a Tordera. A més d’aprendre el conte, els infants de Tordera poden jugar i gronxar-se amb els seus personatges.

La prestigiosa i reconeguda dibuixant Pilarín Bayés és qui firma els dibuixos, sempre tan característics. Hi apareix el trapella Patufet. El dineret és un petit seient de molla. La col on s’amaga el menut és un gronxador i el bou que se’l menja és un tobogan.

La primera millora de les obres de remodelació del centre històric que va quedar enllestida va ser la dels aparcaments. S’han eliminat les places d’aparcament de la Plaça de la Concòrdia, mantenint només les del solar de Can Nassos, i se n’han creat de noves al Pàrquing Centre Vila i a la zona del costat del riu. El fet d’eliminar els aparcaments de la plaça també va obligar a traslladar la parada de taxis, que s’ha ubicat definitivament al voral del Camí Ral, just al costat de l’entrada a la Plaça de la Concòrdia. D’aquesta qüestió en va parlar Joan Carles Garcia en l’últim programa del “Línia directa amb l’Alcalde”. Escoltem-lo.

alcalde concordia 1

Joan Carles Garcia també va assegurar que no es farà cap inauguració.

alcalde concordia 2

Segons l’Alcalde, d’aquí una setmana o quinze dies, les obres de remodelació de la Plaça de la Concòrdia estaran enllestides definitivament. Recordem que s’inclouen al projecte de dinamització econòmica i regeneració urbana del nucli històric de Tordera, que està finançat pel fons europeu FEDER i el programa Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES