IniciNoticiesCulturaLOS BARLAK’S ORGANITZEN EL 28 DE JUNY AL TEATRE CLAVÉ UN CONCERT...

LOS BARLAK’S ORGANITZEN EL 28 DE JUNY AL TEATRE CLAVÉ UN CONCERT PER COMMEMORAR EL 50è ANIVERSARI DE LA PRIMERA ACTUACIÓ.

barlaksDesprés de 50 anys de la seva primera actuació l’any 1964, la formació musical anomenada Los Barlak’s, amb arrels a Tordera, celebren un concert per commemorar aquesta efemèride. Els cinc integrants reviuran els concerts que duien a terme ara fa uns anys i oferiran un repertori que aglutina cançons d’aquella època, dels anys 60. El concert tindrà una durada aproximada de tres hores i comptarà amb elements complementaris a la música en directe, com ara la projecció d’imatges antigues i actuals de la formació. Fa dos anys que s’han reagrupat per reprendre els assajos i preparar el concert del 50è aniversari.

La data per veure de nou en acció Los Barlak’s serà el proper dissabte 28 de juny a les 17:30h a la Sala Gran del Teatre Clavé. La formació ha decidit destinar la recaptació del concert a Càritas Tordera, així mateix, també ofereixen la possibilitat que el públic pugui portar aliments per destinar també a la mateixa entitat. Ho explica el portaveu del grup, Esteve Vive.

esteve vive

Les entrades tenen un preu de 3€ i es poden aconseguir a les taquilles del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic: de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:0h.